Over ons

Schilder den Bosch

Bij Schilder den Bosch (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkbehangwerk en stukadooren. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder den Bosch Spack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten Glasweefsel Glasvezel behangen Gevels ImpergnerenHydrofoberen vloeren Coaten in s'Hertogenbosch. Onze vakmensen komen graag bij u langs voor een gedegen advies op maat. Mob: 06-44493953

Houdt u van traditioneel of van modern? Schildersbedrijf Schilder den Bosch is van alle markten thuis en daarom kunnen we u altijd van dienst zijn. Tevens voorzien wij u graag van een gedegen kleuradvies.

Waarom is het belangrijk om uw huis goed te onderhouden?

Ten eerste draagt het natuurlijk bij aan een prettig wooncomfort. Daarnaast kan het u ook veel geld besparen, want door achterstallig onderhoud kunnen er onnodig hoge kosten ontstaan. Mocht dit het geval zijn dan helpen wij u hier natuurlijk graag mee, maar het is beter om dit te voorkomen. Door regelmatig onderhoud blijft uw woning waardevast. Dit is een fijn gevoel voor de toekomst.

Ook de toekomst van het milieu staat voor ons centraal: door het gebruik van watergedragen verf weet u zeker dat de vervuiling tot een minimum beperkt wordt en dat veiligheid voorop staat. 

Als u het contactformulier invult zullen wij u vraag zo spoedig mogelijk behandelen.

Via dit formulier kunt u uw ouderdomsverklaring downloaden.

Schilder Den Bosch is onderdeel van Kennisbouw BV

 

Gratis offerte aanvragen