Sierpleister Spachtelputz

Schilder den Bosch Sierpleister Spachtelputz. vanaf € 10,00 m2

Bij Schilder den Bosch (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkbehangwerk en stukadooren. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder den Bosch Spack spuiten, Airmix en Airless Latex spuiten Glasweefsel Glasvezel behangen Gevels Impergneren Hydrofoberen vloeren Coaten in s'Hertogenbosch. Onze vakmensen komen graag bij u langs voor een gedegen advies op maat. Mob: 06-44493953

Sierpleister Spachtelputz is een mengsel mineraal en bindmiddelen dat wordt gebruikt om wanden af te werken, deze wandafwerking zal egaal van structuur worden aangebracht.

Vaak wordt sierpleister spachtelputz ook met diversen kleuren toegepast. Sierpleister spachtelputz kan in elke gewenste kleur worden toegepast.
Het sierpleisterwerk wordt vaak in verschillende dikten aangebracht
1,2 tot 4,0 mm om meer structuur te geven.


 
Op deze manier wordt de sierpleister spachtelputz dan enigszins korrelig van structuur opengewerkt. De meest bekende sierpleister is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol.

In de bouwmarkten zijn deze producten volop te verkrijgen, maar als afwerkbedrijf werken wij met merken als prinssen.
 
Voor gespecialiseerd sierpleister werk waar een stukadoor voor nodig is staan wij u graag terzijde. Schilder den Bosch zal standaard de wandcontactdozen demonteren en afplakken.

Pleisterwerk is voor een vakman eenvoudig aan te brengen en je kunt het materiaal met de spaan redelijk eenvoudig opbrengen.
vlak verdelen zodat er een egale laag aan de wand zichtbaar is.

Nadat het product is aangebracht dient men te schuren met kleine draaiende bewegingen.
het is de kunst om een egale want te verkrijgen.

Als met sierpleisterwerk profielen, rozetten e.d. worden aangebracht spreekt men meestal van stuc, stucwerk of sierpleister.

Dit type muren wordt meestal daarna afgewerkt met verf of een latex.

Het Schilder den Bosch team.

Gratis offerte aanvragen