Nieuwbouw schilderwerk? schilder-denbosch.nl

De nieuwbouw is mensenwerk. In het moderne bouwproces, spelen de volgende personen een rol:

  • de initiatiefnemer 
  • de ontwerper 
  • de bouwer 
  • de gebruiker 

Hoewel het nog steeds meer voorkomt dat iemand zijn eigen huis bouwt, wordt het meeste bouwen gedaan door gespecialiseerde bouwbedrijven die in opdracht van een opdrachtgever, aannemer, architect, projectontwikkelaar, en nu ook klusbedrijven die een gebouw plaatsen. Projectontwikkelaars laten op eigen initiatief kantoren, bedrijfspanden en wooncomplexen ontwerpen en bouwen om die naderhand te kunnen verkopen.

Kantoren woningbouw nieuwbouw schilderwerk

Er zijn veel kantoor gebouwen in de steden. De trend in Nederland is dat veel nieuwe kantoren gebouwd worden langs de snel- en uitvalswegen. Door deze nieuwbouw komen de kantoren in de binnensteden leeg te staan. Door deze leegstand terug te dringen worden de kantoren omgebouwd tot woningbouw nieuwbouw. vaak worden er bij nieuwbouw aluminium en kunststof kozijnen gebruikt. Is dat het geval vervalt er veel buiten schilderwerk. Toch komt het al voor dat een schildersbedrijf kunststof kozijnen schildert.

De nieuwbouw schilder verft onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Het is tevens de aangewezen manier van verfraaiing, omdat verf in een veelheid aan kleuren geleverd wordt. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan een schildersbedrijf vakman verzorgen. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen. Naast schilderen houdt hij zich vaak ook nog bezig met behangen, structuren en glas zetten.

Neemt u gerust contact met schilder Den Bosch op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat