Stukadoor?

Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?
schilder-denbosch.nl regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het complete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadoren, behangen,glasweefselglasvezelbehangen,spack spuiten, latex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers.
schilder-denbosch.nl Vanuit Den Bosch en de regio Noord-Brabant verzorgen wij diverse stukadoorswerkzaamheden. Vrijwel alle woningen zijn als afwerking op plafonds en wanden van stucwerk voorzien. De stukadoor kan vaak het stucwerk van de wanden en plafond repareren (gaten, scheuren, losse pleisterlagen achter oud behang). Het échte stukadoor vak is berapen van kaal metselwerk, het schuren, het pleisteren en ook het aanbrengen van een sierpleisterlaag, dit alles met in- en uitwendige hoeken. Uw stukwerk staat er straks mooi en strak bij.
Voorbereiding stukadoren:
Maak de wanden en plafond schoon en stofvrij en behandel hem eventueel voor met een voorbehandelings middel. Voor een gladde wand heeft u een ander soort voorbehandelings middel nodig dan voor een ruwe. Voorbehandelen is vooral nodig bij zuigende ondergronden zoals Gasbeton, gips, beton, en bij onregelmatig zuigende muren, zoals wanden van gasbetonblokken of metselwerk van verschillende soorten steen. De stucadoor heeft diverse gereedschappen tot zijn beschikking.

Vloerplakspaan stukadoor gereedschap:

Een vloerplakspaan is een rechthoekig stuk platstaal, hierop zit een klein beugeltje gelast waarop het handvat zit bevestigd. De vloerplakspaan wordt zowel gebruikt om vloeren aan te strijken als om wanden en plafond dergelijke glad te maken.
Rubber schuurbord stukadoor gereedschap:
Met een rubber schuurbord wordt net als met een glad houten bord, wanden glad gestreken. Met dit verschil dat door de rubberlaag een speciaal effect wordt verkregen.

Stukadoorstroffel stucadoor gereedschap:

Een stukadoortroffel is eigenlijk een hulpgereedschap en wordt gebruikt om de aangemaakte specie op het spaarbord te doen. De troffel bestaat uit een klein rechthoekig stukje plaatstaal waar een stukje staal is opgelast of aangesmeed dat onder een hoek van 90 graden is omgezet, hierop zit het handvat vast. Te gebruiken voor wanden en plafond.

Paleerijzer stukadoor gereedschap:

Een paleerijzer is een gereedschap dat wordt gebruikt voor het fijnere stukwerk. Het paleerijzer bestaat uit een stukje rond staal dat aan het ene uiteinde een platte punt heeft, als bij een schroevendraaier. De andere kant heeft ook een platte punt, maar loopt tevens spits toe. Zo kunnen verschillende handelingen met hetzelfde gereedschap worden uitgevoerd. Te gebruiken voor wanden en plafond.

Houten spaan stukadoor gereedschap:

De houten spaan wordt gebruikt om de specie voor de eerste keer op de muur te brengen. Dit opbrengen wordt ook wel rapen genoemd. De houten spaan bestaat uit een rechthoekige plank met aan een kant in het midden een handvat bevestigd. Te gebruiken voor wanden en plafond.

Raapspaan stukadoor gereedschap:
Een raapspaan ziet ongeveer hetzelfde uit als de de houten spaan. Met dit verschil dat de raapspaan uit een rechthoekig stuk plaatstaal bestaat met een ijzeren strip die onder een hoek van 90 graden is gelast, hierop zit het handvat vast. Een raapspaan wordt gebruikt zoals de naam al aangeeft voor het berapen van muren. Dit betekent dat de opgebrachte specie welke met de houten spaan is opgebracht, nu gelijk over de hele wand wordt verdeeld.Te gebruiken voor wanden en plafond.

Hoektroffel stukadoor gereedschap:

Hoektroffels zijn kleine troffels die voor het bijwerken van diverse hoeken worden gebruikt. Ze bestaan uit dun plaatstaal dat onder verschillende hoeken is omgezet, en hebben een handvat. Te gebruiken voor wanden en plafond.
Neemt u gerust contact met schilder-denbosch.nl op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat